Activiteiten 2023

Activiteiten 2023

3 april 2022 Geen categorie 0

Dit zijn de geplande activiteiten van 2023:

 • Vrijdagavond tennisladder (10 feb – 24 maart)
 • Tennis Event – Zomerstart (1 april)
 • Rackettrekken (o.a. elke donderdagavond)
 • Voorjaarscompetitie (31 maart – 16 juni)
 • Jeugdcompetitie (2 april – 11 juni)
 • Zomeravond competitie (10 mei – 21 juni)
 • Open Toernooi (1-9 juli)
 • Clubkampioenschappen (28 aug – 1 sept)
 • Najaarscompetitie (medio sept – eind okt)
 • Jeugd?
 • …………?
 • Hulp gewenst 

Vrijdagavond tennisladder (10 feb – 24 maart)

Op 4 vrijdagen (10 feb, 24 feb, 10 mrt, 24 mrt) wordt er vanaf 19.30 uur 3×35 minuten gespeeld. Na elke partij gaan de winnaars een plekje ‘omhoog’ en de verliezers een plekje ‘omlaag’. Iedereen van 17+ kan meedoen! (Als je geen winterlid bent, betaal je 5 euro per avond). Geen verplichting om elke avond mee te doen. Zie ook de mail van 28 februari en de posters in het clubhuis. Aanmelden kan via een whatsapp bericht naar Jan Hogewoning (06 109 20 737) of Wim van der Poel (06 281 26 834).

Tennis Event – Zomerstart (1 april)

Zaterdagmiddag 1 april (13.30-15.00) openen we het Zomerseizoen met een gezellige tennismiddag. Je speelt een aantal partijtjes met wisselende speelpartners, met tussendoor genoeg tijd om met elkaar bij te kletsen of nieuwe leden te leren kennen. Iedereen van 17+ kan meedoen, ongeacht leeftijd en speelsterkte.

Rackettrekken (o.a. elke donderdagavond)

Op elke donderdagavond wordt er rackettrekken gehouden voor alle 17+ leden, dus voor elke leeftijd en ook zeker voor elk niveau! Het is van 19.00-23.00 uur, maar je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Ongeveer elk half uur wordt een nieuwe indeling gemaakt en wissel je dus van baan en partner. Op de dinsdagochtend wordt er alleen voor de dames rackettrekken georganiseerd, vanaf 10.00 uur. En voor de 45 plussers onder ons, is er speciaal de vrijdagochtend vanaf 10.00 uur gereserveerd. (zie ook: http://vtv-tennis.nl/algemeen/)

Voorjaarscompetitie (31 maart – 16 juni)

Aan deze populaire competitie doen dit jaar 9 teams mee: 1 op woensdagavond, 1 op donderdagmiddag en maar liefst 7 op vrijdagavond. Welk team wordt dit jaar kampioen???

PS. In de KNLTB clubapp kun je zien wanneer er banen gereserveerd zijn voor de competitie.

Jeugdcompetitie (2 april – 11 juni)

Net als vorig jaar is er een jeugdteam dat meedoet aan de competitie. Ze spelen 8x op een zondag. Worden ze net als vorig jaar weer kampioen?

Zomeravondcompetitie (10 mei – 21 juni)

Deze competitie is 7x op woensdagavond in mei en juni, voor spelers vanaf 17 jaar en geschikt voor alle speelsterktes. Een team moet uit minimaal 4 spelers bestaan. Per avond speel je 4 dubbels, dat kan zijn 4xHD, 4xDD of 1xDD & 1xHD & 2xGD. Je kunt je hiervoor tot uiterlijk eind maart bij TC@vtv-tennis.nl.

Open Toernooi (1-9 juli)

Natuurlijk kan ook dit jaar het Open Toernooi niet ontbreken! Een drukke gezellige week met mooie wedstrijden en vrijwel altijd mooi weer. De inschrijving opent in april (mijnklntb.toernooi.nl). Je kunt meedoen aan de onderdelen DD, HD en GD, en deelnemen kan vanaf 20 jaar. Je wordt ingedeeld op basis van je actuele rating, dus het toernooi is geschikt voor alle speelsterktes.

PS. Tijdens het Open Toernooi kan er niet vrij gespeeld worden in de weekenden en doordeweeks vanaf 17.00 uur.

Clubkampioenschappen (28 aug – 1 sept)

Wie zijn de beste tennisteams van onze club? Doe dit jaar mee met de kort maar krachtige clubkampioenschappen, van maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september. Meer informatie volgt later.

PS. Tijdens de Clubkampioenschappen kan er niet vrij gespeeld worden vanaf 17.00 uur.

Najaarscompetitie (medio sept – eind okt)

Ook de najaarscompetitie is populair bij VTV. Het betreft 5 speeldagen en je kunt kiezen uit woensdagavond of vrijdagavond. Meer informatie volgt later.

Jeugd

We hebben momenteel zo’n 75 jeugdleden. En sinds vorig jaar een actieve jeugdcommissie die het hele jaar door leuke activiteiten voor de jeugd organiseert! Voor vragen, ideeën of wat dan ook, kun je mailen naar jeugdvtv@gmail.com.

. …………?

We gaan vast nog meer leuke activiteiten organiseren, zoals glow-in-the-dark tennis, pubquiz, thema-tennis-event, klaverjasavond, ladies day / gentlemen day, competitie BBQ, etc, Heb jij nog een leuk idee voor een activiteit, laat het ons weten! (TC@vtv-tennis.nl).

Hulp gewenst 

Zou je het leuk vinden om te helpen bij een of meer van bovengenoemde activiteiten, dan horen we dat graag! (TC@vtv-tennis.nl)