Activiteiten 2022

Activiteiten 2022

3 april 2022 Geen categorie 0

Dit zijn de geplande activiteiten van 2022:

 • Tennis Event (1 april)
 • Rackettrekken (o.a. elke donderdagavond)
 • Voorjaarscompetitie (1 april – 23 juni)
 • Jeugdcompetitie (3 april – 12 juni)
 • Zomeravond competitie (11 mei – 22 juni)
 • Groot Valkenburg (11 juni)
 • Open Toernooi (2-10 juli)
 • Clubkampioenschappen (29 aug – 2 sept)
 • Najaarscompetitie (12 sept – 30 okt)
 • Jeugd?
 • …………?
 • Hulp gewenst 😊

1. Tennis Event (1 april)

Het event leek eerst verstoord te worden door de sneeuw maar kon gelukkig toch doorgaan. 19 bikkels trotseerden de kou om na 4 potjes tennis binnen op te warmen en gezellig te borrelen.

2. Rackettrekken (o.a. elke donderdagavond)

Op elke donderdagavond wordt er rackettrekken gehouden voor alle 17+ leden. Het is van 19.00-23.00 uur, maar je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Ongeveer elk half uur wordt een nieuwe indeling gemaakt en wissel je dus van baan en partner. Op de dinsdagochtend wordt er alleen voor de dames rackettrekken georganiseerd, vanaf 10.00 uur. En voor de 45 plussers onder ons, is er speciaal de vrijdagochtend vanaf 10.00 uur gereserveerd. (zie ook: http://vtv-tennis.nl/algemeen/)

3. Voorjaarscompetitie (1 april – 23 juni)

Aan deze populaire competitie doen dit jaar 9 teams mee: 1 op woensdagavond, 1 op donderdagmiddag en maar liefst 7 op vrijdagavond. Welk team wordt dit jaar kampioen???

PS. In de KNLTB clubapp kun je zien wanneer er banen gereserveerd zijn voor de competitie.

4. Zomeravondcompetitie (11 mei – 22 juni)

Deze competitie is 7x op woensdagavond en dit jaar doet er voor het eerst ook een VTV-team aan mee!

5. Jeugdcompetitie (3 april – 12 juni)

Er is dit jaar een team van 5 jongens die 8x op zondag competitie speelt. Op 18 april en 29 mei spelen ze thuis, tussen 10.30-14.00 uur. Kom gerust kijken en ze aanmoedigen!

6. Groot Valkenburg (11 juni)

Om alle bewoners van Valkenburg (met name de nieuwkomers) wegwijs te maken wat er in Valkenburg allemaal ondernomen wordt op het gebied van sport, spel en ondernemen, wordt er 11 juni een verenigingen bedrijvenmarkt georganiseerd in de Dorpsweide. Ook VTV sluit hierbij aan om zo nog meer naamsbekendheid te krijgen.

7. Open Toernooi (2-10 juli)

Na 2 jaar corona, kan het Open Toernooi dit jaar gelukkig weer doorgaan! Een drukke gezellige week met mooie wedstrijden en vrijwel altijd mooi weer. De inschrijving zal binnenkort open gaan (mijnklntb.toernooi.nl). Je kunt meedoen aan de onderdelen DD, HD en GD, en deelnemen kan vanaf 25 jaar.

PS. Tijdens het Open Toernooi kan er niet vrij gespeeld worden in de weekenden en doordeweeks vanaf 17.00 uur.

8. Clubkampioenschappen (29 aug – 2 sept)

Wie zijn de beste tennisteams van onze club? Doe dit jaar mee met de kort maar krachtige clubkampioenschappen, van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september. Meer informatie volgt later.

PS. Tijdens de Clubkampioenschappen kan er niet vrij gespeeld worden vanaf 17.00 uur.

9. Najaarscompetitie (12 sept – 30 okt)

Ook de najaarscompetitie is populair bij VTV. Dit jaar is het aantal speeldagen gewijzigd van 7 naar 5 (net als bij de voorjaarscompetitie). Meer informatie volgt later.

10. Jeugd?

We hebben momenteel zo’n 25 jeugdleden. Tot een aantal jaar geleden hadden we een jeugdcommissie, bestaande uit een aantal moeders van de tenniskinderen. We zijn op zoek naar een paar nieuwe ouders die het initiatief willen nemen om een keer iets leuks voor de jeugd te organiseren, bijv. een pannenkoekentoernooi. Wij kunnen daar dan uiteraard bij helpen. Lijkt dat je leuk, mail dan naar info@vtv-tennis.nl.

11. …………?

Heb je nog een leuk idee voor een activiteit, laat het ons weten! (info@vtv-tennis.nl) Bijvoorbeeld: pubquiz, thema-tennis-event, klaverjasavond, ladies day / gentlemens day, competitie BBQ, etc.

12. Hulp gewenst 😊

Zou je het leuk vinden om te helpen bij een of meer van bovengenoemde activiteiten, dan horen we dat graag! (info@vtv-tennis.nl)