Les informatie

De trainingen bij de Valkenburgse Tennis Vereniging wordt verzorgt door.

Maikel van Mastrigt

Via deze weg zou ik mij graag aan u voor willen stellen. Mijn naam is Maikel van Mastrigt, in de zomer 2015 ben ik door Rico Jong a Thai gevraagd om les te geven bij de Valkenburgse Tennis Vereniging.

Sinds mijn jeugd heb ik met veel enthousiasme en plezier wedstrijden gespeeld en aan toernooien deelgenomen, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. Zo ben ik met een team, dat gecoacht werd door Eric Wong Chung, Nederlands jeugdkampioen geworden.

Ook heb ik de HBO-opleiding Commerciële Sport Economie gevolgd, waarvoor ik ook één jaar in Amerika ben geweest. Daarna heb ik nog een tennistrainersopleiding van de KNLTB met succes afgerond. Eind januari 2010 heb ik het NLP Practitioner certificaat behaald en begin 2013 heb ik de cursus karakterstructuren en diagnostiek met succes afgerond, waardoor ik mijn leerlingen nog beter kan begeleiden en nog meer kwaliteit kan bieden.

Inmiddels heb ik ruim 10 jaar trainerservaring, waarbij ik o.a. heb gewerkt voor Tennisschool Leiden, Impact Tennis, Kieviten en Heartwork. Ik ben blij dat ‘De Valkenburgse Tennis Vereniging’ mij nu de kans biedt om hier aan de slag te gaan. Het is voor mij belangrijk om mensen te inspireren met mijn passie voor tennis en hun de technische vaardigheden van de sport bij te brengen. Terugkoppeling speelt daarbij voor mij een belangrijke rol, waardoor het leerplezier groot blijft en er zowel proces- als resultaatgericht gewerkt wordt.

Met sportieve groet,

Maikel

JEUGD

SENIOREN

  • Voor meer informatie over de lessen kunt u contact opnemen via mail of mobiel.