Vereniging

Welkom bij de Valkenburgse Tennis Vereniging.

De Valkenburgse Tennisvereniging is opgericht voor mensen die in competitieverband of recreatief tennis willen spelen. Omdat beide groepen voor een vereniging onmisbaar zijn, probeert het bestuur met haar beleid hierin een balans te vinden.

Met ca 250 Leden en 5 smashcourt banen is er altijd wel tijd om te spelen, vaak kan je direct de baan of is er een korte wachttijd. Ook bestaat er de mogelijkheid om een baan te reserveren via de club-app.

In de loop van een seizoen worden regelmatig, door de vele vrijwilligers die actief zijn binnen onze vereniging, activiteiten georganiseerd en wellicht dus straks ook voor jou als nieuw lid.

Verreweg het belangrijkste voor onze vereniging is een goede, gezellige en ontspannen sfeer. Een sfeer die mede door jou als lid wordt bepaald. Hoe?

Wij vragen iedereen zich te houden aan de gemaakte afspraken in het huishoudelijk reglement, het baanreglement en het afhangsysteem.

Ook verwachten wij van onze leden dat ze één of meerdere keren per seizoen iets voor de vereniging doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bardiensten, of hulp bij het onderhoud van het park of clubhuis.

Samen zijn we de vereniging!

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over zaken die volgens jou anders zouden kunnen, of niet goed gaan, neem dan contact op met een van de leden van het bestuur; zij zijn regelmatig op het park aanwezig.

Je kunt ze natuurlijk ook altijd benaderen via e-mail.

Namens het bestuur wens ik je vele sportieve en gezellige uren op ons park.