VTV 1 wint eerste competitieronde!

VTV 1 wint eerste competitieronde!

3 april 2022 Geen categorie 0

Valkenburg, 3 april – Het jeugdteam van VTV is op de openingsdag van de voorjaarscompetitie flitsend van start gegaan. Bij De Kieviten in Wassenaar sleepten onze toppers afgelopen zondag meteen maar even de weekwinst binnen! Extra leuk is dat alle vijf de jongens partijen hebben gewonnen en daarmee punten voor het team bij elkaar sloegen. Ze spelen allemaal voor het eerst competitietennis.

Dit Valkenburgse tennisteam is ingedeeld bij Zee en Duin (Katwijk), Leidsche Hout (Leiden), De Kieviten (Wassenaar), Leimonias (Den Haag) en Forescate (Voorschoten). Het gaat om korte wedstrijden, van 1 set (tot 4 gewonnen games), zodat de kinderen – tussen 9 tot 11 jaar – nooit lang op elkaar hoeven te wachten en iedereen lekker veel potjes kan spelen.

De verenigingen wisselen elkaar af als speellocatie, waar alle teams uit de poule samenkomen om in wisselende samenstellingen tegen elkaar te spelen, zowel in het enkel- als dubbelspel. VTV is de ‘host’ van de speelrondes op 18 april (Tweede Paasdag) en op zondag 29 mei. Komt dat zien!

Het jeugdteam van VTV bestaat uit (v.l.n.r) Tim Knoester, Leon Sandries, Vinz van de Putte, Robin van Leeuwen en Jonathan Micheil. Deze teamfoto is genomen voor de oefenmuur bij De Kieviten in Wassenaar.